Waarom kiezen voor wasbare luiers?

On: favorite Hit: 5045

Meer en meer ouders kiezen voor herbruikbare luiers voor hun kindje.  Herbruikbare luiers hebben namelijk veel voordelen, denk maar aan de 3 B’s. 

Vrij van chemicaliën 

Herbruikbare luiers zijn beter voor de billetjes. Ze zijn gemaakt van super absorberende stof in plaats van chemische gels die in andere luiers voorkomen. Dit irriteert de huid van uw baby en kan luieruitslag verminderen. Verder is het ook bekend dat uw peuter, wanneer hij er klaar voor is, tot 6 maanden eerder zindelijk kan worden dan zijn vriendjes die wegwerpluiers gebruiken, wat zijn ontwikkeling en onafhankelijkheid kan bevorderen. 

Bespaar geld 

Herbruikbare luiers zijn beter voor je portefeuille. U kunt tot €700 besparen bij het kiezen van herbruikbare luiers en zelfs meer als u uw luiers gebruikt voor een tweede kind. Waar het op neerkomt, is dat u zelfs door over te stappen op één herbruikbare luier per dag in plaats van een wegwerp luier aanzienlijke financiële besparingen kunt realiseren. 

Vriendelijk voor de planeet 

Herbruikbare luiers zijn beter voor onze planeet. Elke dag worden 250 miljoen wegwerp luiers gebruikt en dus ook weggegooid (dat is 90 miljard per jaar!) Het kan tot 500 jaar duren voordat elke luier op een stortplaats is afgebroken. Dus het gebruik van herbruikbare luiers kan uw ecologische voetafdruk met 40% verminderen. 

Het is stijlvol 

Bovendien zien ze er ook gewoon super schattig uit ! Niet veel is beter dan een prachtig ontworpen luier voor het meest stijlvolle en eco-chique broekje. 

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password