Waarom kiezen voor B-Kids?


Doordachte creaties voor blije ouders.

Wij zijn dol op baby's, gek op kinderen, en bewonderen hun ouders. Daarom werken we keihard om geweldige spullen te maken die hen blij maken en samen laten groeien.

Voor ons draait alles om gelukkige ouders en vrolijke kleintjes.

De vreugden van het moederschap

Moeders zijn waarschijnlijk de hardst werkende mensen ter wereld, maar krijgen daar ook de grootste beloningen voor terug. Alle gekte, stress en slapeloze nachten verdwijnen als sneeuw voor de zon bij elke kleine glimlach. Wij hopen dat onze producten je helpen om nog meer van die kostbare, met kwijl bedekte grijnzen tevoorschijn te toveren.

Speelgoed vol plezier

Wij houden van spelen en dat inspireert ons speelgoed. We steken veel tijd in het maken van leukere, boeiendere en allesbehalve saaie speeltjes. We willen je baby nieuwsgierig en vrolijk houden.

Van onze familie naar de jouwe

Bij B-Kids hebben we moeders, vaders, tantes, ooms, vrienden en zelfs een paar grootouders. Iedereen brengt hun eigen opvoedingsinzichten mee, maar we delen de overtuiging dat we geweldige producten (en momenten) kunnen creëren voor jou en je kleintjes. Wij zijn ontwerpers, kunstenaars, dromers, denkers en knutselaars, allemaal met jou in gedachten.

Zorgeloos genieten

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We gebruiken alleen onschadelijke materialen in al onze producten. Al decennia lang innoveren en creëren we, waarbij we altijd de gezondheid en het geluk van onze kleine klanten vooropstellen.

Met liefde,

B-Kids

infantino.jpg

Downloads

infantino Logo PDF

infantino Logo JPG

INFANTINO canto

Links en socials

WEBSITE infantino

INSTAGRAM INFANTINObaby

FACEBOOK INTANTINO MOMS RULE

YOUTUBE KANAAL INFANTINOMOMSRULE

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password