Waarom kiezen voor Label Label?


Speelgoed met een educatieve en decoratieve waarde en met aandacht voor onze leefwereld nu en die waarin onze kinderen zullen opgroeien.



Label Label werd in 2005 bekend met zijn labeldoekjes, in 2019 is de collectie volledig herboren! Het idee kwam van een lieftallige oma die dit maakte voor haar kleindochter. Geniaal bleek dit, want het enthousiasme werd gedeeld door de consumenten en de doekjes vlogen de deur uit. Heel snel kwam de concurrentie met hun versie labeldoekjes, knuffels en speendoekjes… waardoor het unieke weg was. Vernieuwing was dus nodig. Ook op vandaag! Na de originele doekjes, de dierenfiguren en tal van andere ontwerpen, was het tijd om Label-Label te restylen.

Het resultaat is een volledig nieuwe huisstijl, afgestemd op wat de ouders van vandaag belangrijk vinden. Trendy kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes, duurzaamheid… Met deze “mindset” werd Label Label eind 2019 herboren en brengen we in een eerste fase een duurzame collectie aan houten speelgoed. We blijven uiteraard elke dag verder werken om niet alleen deze collectie uit te breiden, maar ook om andere collecties uit te werken! Wordt zeker vervolgt…

Research, brainstormen, tekenen en hertekenen, kleuren zoeken, materialen zoeken,… Er gebeurt heel wat achter de schermen van Label Label vooraleer een product door de kritische ogen van ons team wordt goedgekeurd.

“We houden rekening met elk aspect, van grondstof tot verpakking tot klanttevredenheid. Ons team bestaat uit een kleine groep mensen van verschillende leeftijd met diverse interesses en meningen. We werken dan ook telkens nauw samen en overleggen zodat er niets wordt over het hoofd gezien. ”



labellabel.jpg

Downloads

Label Label Logo PDF

Label Label Logo JPG

Label Label Fotodatabank

Label Label Cataloog

Links en socials

Website Label-Label

INSTAGRAM LABEL LABEL OFFICIAL

FACEBOOK LABELLABEL_OFFICIAL

YOUTUBE KANAAL

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password