Belevingsfestival

Sahara Big top Tent

Alle kwalitatieve live-concerten vinden plaats in een open sfeervolle big-top festivaltent. Natuurlijk biedt deze de nodige beschutting bij mindere weersomstandigheden. De “Sahara” big-top heeft een XL capaciteit, zodat iedereen in de beste omstandigheden de concerten kan beleven.

Foodtrucks en sfeer in de buitenzone

Een buitenzone met foodtrucks, picknickbanken, sfeervol en gezellig, dé broedplaats voor sociaal contact. Heerlijke gerechten, traditioneel festivalfood, genieten met vrienden van de lekkerste drankjes of streekproducten.

Moen Feest menukaart binnenkort

Pop-up restaurant

Een pop-up festivalrestaurant zorgt voor een unieke beleving. Het restaurant is een kwaliteitsvolle aanvulling op de foodtrucks, en serveert heerlijke gerechten en een speciaal "dry-aged meat" menu. Reserveren en menukaart héél binnenkort online

Reservatie/menu binnenkort online

Moen Feest Reuzenrad

Het Moen Feest reuzenrad biedt een fantastisch uitzicht over het landschap en het festivalterrein! Een blik op de glooiende landschappen van akkers, jaagpaden, weiden, bomenrijen en bossen (Mortagnebos, Orveytbos,..).

Met de steun van

Sint-Bernardus Bar

Welcome. This is beer heaven! Ook in 2022 gaat Moen Feest in zee met brouwerij Sint-Bernardus. Onze pop-up bar is hét mekka voor liefhebbers van onze 'Hemelse Nectar'. Proef o.a. de St.Bernardus Abt 12, één van de beste bieren ter wereld en het paradepaardje van de brouwerij.

Website Sint-Bernardus
Met de steun van

Piper Heidsieck Bar

The 2021 Best Champagne House in the World. Bringing people together since 1785. #BetterwithPiper. Een unieke champagnebar toegankelijk voor alle bezoekers.

Piper Heidsieck op Instagram