Life coach

Life coaching is een kortdurende en laagdrempelige vorm van begeleiding voor volwassenen en richt zich op het vergroten van de levenskwaliteit van de cliënt.

Wanneer u het gevoel heeft dat u geleefd wordt en niet meer u eigen keuzes maakt, wanneer u het overzicht in uw leven (een beetje) kwijt bent of wanneer u uzelf vergelijkt met anderen en het lijkt of zij het beter doen……Zijn voorbeelden van de vragen waar u mee bij mij terecht kunt. Misschien herkent u zich in deze vragen of heeft u misschien een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met mij op en samen kunnen we dan kijken of life coaching past bij uw vraag. In de eerste bijeenkomst kijken we samen naar het totaalbeeld van uw leven, en onderzoeken we waar momenteel de knelpunten liggen. Ik help u om op basis daarvan een doel te kiezen. Daarna ontdekken we uw kwaliteiten en op welke manier u deze in kunt zetten om uw doel te bereiken. Ik support u tijdens het hele proces, en u kunt alle vragen aan mij voorleggen. Mijn doel is zorgen dat u uw doel bereikt en daarmee de kwaliteit van uw leven groter wordt.

Tijdens de gesprekken ga ik uit van de huidige situatie. Gebeurtenissen die in het verleden gebeurd zijn hoeven niet altijd weer opnieuw opgerakeld te worden wanneer u verder wilt. Ieder mens zelf het antwoord heeft op de vragen, ik help u het antwoord naar boven te halen.

De meeste klanten die voor life coaching naar mij komen, hebben zelf al een idee wat ze graag anders zouden zien. Maar soms is het alleen een onprettig gevoel, en dat zullen we dan samen nader onderzoeken tijdens het eerste gesprek.

Naast het bereiken van hun leerdoel, hoor ik van bijna alle cliënten terug dat ze meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, tevredenheid, lef en plezier in het leven krijgen door hun coachtraject.

Wanneer ben ik uw coach?

  • Wanneer u een diep verlangen voelt naar verandering.
  • Als u bereid bent om u in te zetten.
  • Als u iemand zoekt die uw talenten ziet en u helpt om deze zelf te zien.
  • Als u iemand zoekt die vriendelijk is, in u gelooft en u adequaat naar uw doel coacht.

  • Klik hier om contact met mij op te nemen.