MIJN NAAM IS MARJA RANSDORP...

Ik ben op 13 oktober 1973 geboren en woon met veel plezier in Moen (West- Vlaanderen). Met een professionele basis, liefde voor het vak en veel enthousiasme heb ik in 2017 mijn eigen praktijk opgericht.

Ik onderscheid me als coach, trainer en als mens door mijn persoonlijke ervaringen, liefde voor en oprechte betrokkenheid bij mensen.

Mijn professionele basis is een ruime ervaring van 20 jaar met het begeleiden van mensen met een divers aan hulpvragen, ontwikkelingsniveaus en (psychiatrische) problematiek. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd en in 2015 afgestudeerd als Bachelor Social Work (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) met als specialisatie de geestelijke gezondheidszorg. In 2018 heb ik de opleidingen Kindercoach en Autismecoach afgerond. Om te (blijven) professionaliseren volg ik met regelmaat opleidingen, workshops en cursussen.

Ik vind het fascinerend om te ontdekken wat er omgaat in mensen, hoe iemand denkt en wat maakt dat diegene bepaalde gedragingen laat zien. Niet door aan een tafel te gaan zitten en te praten, maar door interactieve gesprekken, opdrachten en oefeningen aan te bieden en samen te zoeken naar een oplossing. Hoe dit proces verloopt is voor iedereen anders en dat maakt ieder traject voor mij weer bijzonder en uniek.