MOEN FEEST # ROCKEDITIE

Zaterdag 30 juni 2018 # Parking Transport Vanneste # Stationsstraat Moen (Zwevegem)


Klaar voor Moen Feest 3.0?

Géén kidsfestival in 2018, wel een ‘traditioneel’ rockfestival met een indrukwekkende line-up, met liveconcerten voor diverse leeftijden. Van populaire hiphopacts voor de jeugd tot nostalgische rockers voor de gitaarliefhebbers.

Populaire hiphopacts voor de jeugd, nostalgische rockers voor de muziekliefhebber.

Moen Feest presenteert zijn derde buiteneditie. Een rockfestival met een indrukwekkende line-up, met live concerten voor diverse leeftijden. Zet je schrap voor populaire hiphopacts voor de jeugd, nostalgische rockers voor de muziekliefhebber en een pompende buitenlandse afterparty. 5 topacts die elk grote concertzalen doen vollopen, exclusieve comeback- en jubileumconcerten, 2 buitenlandse en 1 West-Vlaamse hiphopact.

Een line-up speciaal samengesteld om verschillende leeftijden aan te spreken, jongeren die aan het begin van hun vakantie staan en (hun) ouders die kunnen genieten van populaire rockacts in hun eigen regio. Een ommezwaai in de programmering, maar met deze line-up willen we bewijzen dat ook in een klein plattelandsdorp festivals mogelijk zijn van deze omvang.

Géén kidsfestival in 2018, wel een rockfestival op dezelfde locatie.

Géén kidsfestival in 2018, wel een rockfestival op dezelfde locatie, de opvolger van de felbesproken kidsfestivals in 2016 en 2017. 5000 bezoekers zagen er o.a. festivaloptredens van K3 en Natalia. Daarboven zorgen we op het einde van het jaar voor een extra stunt, door zaal TAP in Moen in recordtempo uit te verkopen voor de komst van Lil’Kleine. In 2018 verlaten we even het pad van de kinderanimatie.

Een bewuste keuze, om opnieuw een ruimere en andere doelgroep aan te spreken en een line-up aan te kunnen bieden zonder in herhaling te vallen. Verneem alles over het volledige programma van Moen Feest hier. Hou ook onze site in de gaten of volg ons op Facebook voor leuke updates en nieuws!

× De mening van onze bezoekers is belangrijk! Stuur ons uw opmerkingen of suggesties.

Na de eerste geslaagde editie blijft het concept behouden, maar houden we rekening met de opmerkingen van onze bezoekers: meer en langere optredens, betere sanitaire voorzieningen, meer gratis kermisattracties, vernieuwde parking op betere lokatie. Heb je nog opmerkingen? Contacteer ons!