PRAKTISCHE INFO

Onmisbare info voor uw bezoek aan Moen Feest


Lokatie

Moen Feest vindt plaats in openlucht, op de afgesloten parking van Transport Vanneste in Moen (deelgemeente van Zwevegem), gelegen in de Stationsstraat.

Moen Feest is een écht buitenfestival. Er zijn dus geen zitplaatsen beschikbaar. Het festival is toegankelijk voor rolstoelen, er is eveneens een aparte zone voorzien dichtbij het podium exclusief voor de allerkleinsten.

Overnachten?

Moen Feest werkt samen met 't Bed en de Tafel Avelgem. De hotelarrangementen zijn uitverkocht. Overnachten nabij Moen Feest? Kies dan voor kamperen!

Kamperen?

Moen Feest werkt samen Pop Up Camping Zennijs! "Camping Zennijs" is een echte aanrader en dit op een unieke locatie in de Leiestreek! Info en reserveren: www.campingzennijs.be

Tijdsindeling

Tijdsindeling Moen Feest:

14u30: open deuren

15u15: MR POLSKA

15u55: GERS PARDOEL

16u35: KAI WEN

17u30: THE SCABS (40 years!)

19u30: 'T HOF VAN COMMERCE (20 jaar!)

21u30: DE KREUNERS (2018 comeback)

23u30: KRAANTJE PAPPIE (pompende afterparty)

KOM OP TIJD!

Hou er rekening mee dat de veiligheidscontroles (rugzakken) tijd vragen. Kom dus zeker op tijd om uw favoriete artiesten niet te missen.

Festivalrichtlijnen

De organisator is niet verantwoordelijk voor ongevallen die zouden kunnen plaatshebben gedurende Moen Feest.

Tickets mogen op geen enkele manier doorverkocht worden.

Vernieuwde veiligheidsmaatregelen voor festivals!!

Ook Moen Feest moet zich houden aan de vernieuwde regels ivm veiligheid op de festivals:

Daarom is het niet toegestaan rugzakken of tassen mee te brengen naar Moen Feest. Er zullen extra controles uitgevoerd worden aan de ingang, gelieve hiermee rekening te houden.

Ook strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glazen voorwerpen, stoelen (ook opvouwbare), grote zakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan: paraplu‘s, selfie-sticks.