SOLD OUT!

Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Moen Feest is uitverkocht!


ALGEMENE TICKETINFO 2018

Tickets zijn uitverkocht!
Opgepast: Geboren in 2010 of later: dan is de toegang helemaal gratis! De kids hoeven dus geen ticket aan te schaffen, maar krijgen gratis toegang OP VERTOON VAN DE KIDS-ID (!) aan de inkom van het festival.

VOORVERKOOPPUNTEN

Reserveer nu uw tickets bij:

MOEN: 't Confituurke Stationsstraat Moen SOLD OUT
MOEN: Hert en Ziel Moen SOLD OUT
MOEN: Cafe Centrum Moen SOLD OUT
ZWEVEGEM: Eurospar SOLD OUT
HEESTERT: Frituur 't Pleintje SOLD OUT
HEESTERT: Bakkerij Clarysse SOLD OUT
AVELGEM: De Brasserie Kerkstraat SOLD OUT

LEDENVOORDEEL GEZINSBOND!

Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 euro spaarkorting op (standaard)tickets aangekocht online of bij een voorverkooppunt. De korting wordt op het festivalterrein aan de stand van de Gezinsbond toegekend. Kinderen geboren in 2010 of later kunnen gratis binnen op vertoon van een Kids ID. De korting is niet geldig op Early Bird-tickets. Drankjetons betalen met afnames is mogelijk. Surf naar de website van de Gezinsbond voor meer info!

ARRANGEMENT BED EN TAFEL OVERNACHTING! SOLD OUT

Arrangement 't Bed en de Tafel. Overnachting (30 juni), tweepersoonskamer met uitgebreid ontbijtbuffet en glaasje bubbels in hotel 't Bed en de Tafel Avelgem + 2 tickets inbegrepen + vervoer van en naar Moen Feest. Reserveerbaar in onze online ticketshop!

Gratis voor de kids (praktische info)

Geboren in 2010 of later? Dan is de de toegang volledig gratis. De allerkleinsten hoeven dus geen ticket aan te schaffen, maar krijgen gratis toegang OP VERTOON VAN DE KIDS-ID (!) aan de inkom van het festival. Inwoner van Zwevegem en geen KIDS-ID, dan kan je even mailen naar burgerzaken@zwevegem.be ! Zij helpen u snel aan een gratis uittreksel uit het bevolkingsregister!

Tickets aan de deur?

Er worden geen tickets meer verkocht aan de deur!WERKWIJZE ONLINE BESTELLEN

De online tickets zijn nu beschikbaar via onze partner Eventbrite! We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail of mobiel ticket met barcode. Deze barcode laat je scannen aan de ingang van het festival. Op je smartphone of afgedrukt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze online ticketverkoop.

Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Eventbrite, onze ticketpartner.

ONLINE BESTELLEN

KOOP NU UW TICKETS SNEL EN EENVOUDIG ONLINE VIA ONZE PARTNER EVENTBRITE!

In onze ticketshop kan je gebruik maken van volgende betalingsmogelijkheden:Koop nu uw tickets via onze online ticketshop!