>

Alle belangrijke info voor een bezoek aan Moen Feest

Ligging en parkeren:

Moen Feest vindt plaats in openlucht, op de afgesloten parking van Transport Vanneste in Moen (deelgemeente van Zwevegem), gelegen in de Stationsstraat 82.
Parkeren kan op de speciaal voorziene parking op korte wandelafstand, navigeer naar de Lindebloesemlaan. De opbrengst van de parking gaat integraal naar een bevriende vereniging. Hou dus rekening met een kleine financiële bijdrage.

Vernieuwde terreinindeling:

Moen Feest is een echt buitenfestival. Pas je kledij aan volgens de weersomstandigheden. Er zijn op het festival geen zitplaatsen voorzien, toch zal er een terras aanwezig zijn om even te genieten. Wij houden rekening met de mening van onze bezoekers. Zo is er een nieuwe XL foodcorner en zijn de sanitaire voorzieningen volledig aangepast. Opgepast: om meer ruimte en veiligheid te creeren verdwijnen de kermisattracties.

Veiligheidsrichtlijnen op het terrein:

Ook Moen Feest moet zich houden aan de vernieuwde regels ivm veiligheid op de festivals: daarom is het niet toegestaan rugzakken of tassen mee te brengen naar Moen Feest. Er zullen extra controles uitgevoerd worden aan de ingang, gelieve hiermee rekening te houden. Ook strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glazen voorwerpen, stoelen (ook opvouwbare), grote zakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan: kleine paraplu‘s (max. 30 cm.) voor persoonlijk gebruik.

GDPR

Door deel te nemen aan het festival, doet de festivalganger afstand van zijn/haar portretrecht op de festival site. De festivalganger verzaakt dus van elke vervolging tegenover de organisatie in het geval van het registeren of verspreiden van zijn/haar beeltenis op de communicatiekanalen, geprint of digitaal.

Eerste hulp?

Als je hulp nodig hebt, bied je je aan bij onze hulppost of spreek je het Rode Kruis team aan op het terrein. Zie je niemand, spreek dan iemand aan van de security of de politie. Zij kunnen het Rode Kruis altijd bereiken. De hulppost bevindt zich aan de ingang. Heb je tijdens het festival speciale hulp nodig, moeten wij je medicatie bewaren of heb je een ander medisch probleem, licht ons dan even vooraf in via volgend adres: hulpdienst@zwevegem.rodekruis.be

Gratis oordopjes:

Moen Feest hecht veel belang aan veiligheid en ook gehoorbescherming is daarbij belangrijk, dus vanzelfsprekend worden de wettelijke decibelnormen door ons opgevolgd. Door de bereidwillige medewerking van Christelijke Mutualiteiten (CM) kunnen wij bovendien gratis kwaliteitsvolle oordopjes ter beschikking stellen aan onze bezoekers. Ga dus zeker langs bij de CM-stand op het festivalterrein en haal jouw gratis gehoorbescherming!

Voor iedereen toegankelijk:

Ook dit jaar nemen we een aantal maatregelen om onze festivallocatie toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Naast een rolstoelpodium voorzien wij opnieuw aangepaste toiletten. Het festivalterrein is volledig verhard, wat Moen Feest bezoeken met een rolstoel eenvoudiger maakt.

Met kinderen naar Moen Feest?

Ook in 2019 zijn de kinderen welkom op Moen Feest. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis het festival bezoeken en kunnen kennis maken met het echte festivalgevoel. Opgepast: door de nieuwe festivalindeling en de rock line-up verdwijnen de kermisattracties!

Doorlopend binnen en buiten:

Heb je een ticket voor Moen Feest, dan krijg je bij aankomst een polsbandje waarmee je de hele festivaldag binnen en buiten het festival kan. Handig om al uw favoriete artiesten te volgen of als u voor de één over andere reden het terrein moet verlaten.

Buurtbewoners!

Een evenement als Moen Feest brengt altijd wel wat overlast met zich mee. Toch proberen we dit tot een minimum te beperken en hebben wij een heel goede verstandhouding met onze buren. Respecteer dan ook onze buren bij aankomst en het verlaten van het festivalterrein, en hou ook rekening met de parkeerrichtlijnen van de veiligheidsdiensten.