Post

Moen Feest?

Moen Feest is terug en hoe! Na een succesvolle transformatie van kids-tot rockfestival in 2018 wordt in 2019 weer resoluut de pop & rock-kaart getrokken! Exclusieve headliners voor 2019 zijn Clouseau en Bart Peeters, maar ook de rest van de line up oogt fenomenaal. Moen Feest sluit dit jaar de festivalzomer af. Tevens zijn er tal van innovaties die van Moen Feest weer hét buitenfestival met uitstek maken in de regio. Zet je schrap voor alweer een wervelende editie!

“Helemaal terug! Zet je schrap voor alweer een wervelende editie, die deze keer plaats vindt op 24 augustus”

Moen Feest, Que? Een bende vrienden die zich sedert jaar en dag verenigd heeft in een organisatie die een neus heeft voor het opzetten van attractieve evenementen in de gemeente Moen. We presenteren daarom met heel veel trots: Moen Feest 2019! Met onze exclusieve headliners veroveren we zo onze stek aan de Belgische festivalhorizon!

Je kan er niet om heen, de voorbijgaande jaren trokken we duizenden bezoekers naar onze evenementen. Ook dit jaar staat onze festival line up garant voor feest tot in het oneindige. Na de uiterst succesvolle kidsfestival edities, veranderden we het muziekgeweer van schouder. Tijdens een bloedhete en uitverkochte editie van 2018 werd er gefeest met o.a. de Kreuners, Hof van Commerce, Gers Pardoel en Kraantje Pappie. Samen met Red Devils Moen organiseerden we MOENDIAL. Ook dit bleek een schot in de roos te zijn met bijna 14’000 bezoekers tijdens het WK voetbal.

Eén van de afsluiters van de festivalzomer

Het diverse publiek, het uitverkochte festival, de locatie, allemaal ingrediënten waardoor we voelden dat we op dit elan moesten verder doen. Daarom gingen we actief op zoek naar een nog sterker recept voor onze formule. De datum verandert naar 24 augustus en daarmee zullen we een van de afsluiters op de Belgische festival kalender worden.

Post Image


Eindelijk komt Clouseau naar de streek. In 2019 heeft de band slechts een beperkte beschikbaarheid, echter Moen Feest staat met stip aangeduid in hun kalender, feest dus! Ontdek hier onze line-up. Toppers van de bovenste plank, sfeermakers van en voor alle leeftijden en nog meer feest door onze DJ Stage!.