Post

TICKETS MOEN FEEST NU TE KOOP!

    De early-bird actie is afgelopen. Bedankt aan de duizenden vroege vogels. Nog geen tickets? Geen paniek: ook nu kosten de tickets slechts €30 euro, wat heel betaalbaar is in vergelijking met andere festivals en gezien de line-up. Aarzel niet en:

  •   Koop uw tickets in één van onze VVK-punten.
  • Koop uw tickets online via onze partnet Eventbrite.
Tickets Prijs Verkoop Status
Early bird €25 Verkoop afgesloten  
Standaard VVK punten €30 Nu beschikbaar! Nu beschikbaar
Standaard online €30 + fee Nu beschikbaar! Nu beschikbaar!
Kinderen tot 10 jaar €0 Gratis voor kinderen tot 10 jaar Gratis

“Standaard tickets kosten slechts €30, nog steeds héél betaalbaar in vergelijking met vele andere festivals en gezien de line-up”

Online ticketpartner Eventbrite!

NAAR DE ONLINE SHOP VAN EVENTBRITE


De online tickets zijn beschikbaar via onze partner Eventbrite! We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail of mobiel ticket met barcode. Deze barcode laat je scannen aan de ingang van het festival. Op je smartphone of afgedrukt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze online ticketverkoop. Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Eventbrite, onze ticketpartner.

Gratis voor kinderen tot en met 10 jaar!

Geboren in 2009 of later? Dan is de de toegang volledig gratis. De kinderen hoeven dus geen ticket aan te schaffen, maar krijgen gratis toegang OP VERTOON VAN DE KIDS-ID (!) aan de inkom van het festival. Het is de ideale manier om kinderen te laten kennis maken met de festivalsfeer. Opgepast: door de nieuwe terreinindeling (foodcorner, DJstage) zijn de kermisattracties verdwenen.