Post

Vrijdag 23 december 2022

Moen Feest Het Kerstbal is terug! Na de doortocht van Lil’Kleine in 2017 zakt Moen Feest eindelijk terug af naar zaal TAP Moen! Ga met een luide knal de kerstvakantie in. Dankzij onze stomende line-up ben je helemaal opgeladen en klaar voor alle familiefeestjes!

“Moen Feest Het Kerstbal is terug. Ga met een luide knal de kerstvakantie in.”

Op de line-up staan jonge DJ’s uit de regio, maar ook toppers zoals Arthur Lewis en Michael Amani. Deze waren al te gast op de grootste festivals en clubs in binnen- en buitenland, en zijn met duizenden volgers op Instagram en miljoenen views op TikTok razend populair. Headliner van dienst is de Nederlandse producer Jack $hirak. Deze hitmachine is verantwoordelijk voor tal van hits met o.a. Lil’Kleine, Ronnie Flex, Boef, en brengt voor de gelegenheid een MC meer voor een stomende live-set.

Volg ons zeker op onze socials Facebook en Instagram voor alle belangrijke updates en nieuws over Moen Feest, en kom als eerste alles te weten over onze volgende evenementen!

🎄 Tickets en info!

Tickets zijn te koop aan €10 bij de Moen Feest crew overal onderweg, of online (excl. fee) via deze website. Ze zijn ook beschikbaar in onze voorverkooppunt Hert en Ziel in Moen!

🎄 Goed om weten!

  • Even uitblazen? Hemelse nectar in onze Sint-Bernardusbar
  • Gelukkig nog geen kerstkalkoen maar partysnacks beschikbaar
  • Geen leeftijdsbeperking maar vergeet jullie identiteitskaart niet
  • Vestiaire aanwezig in de zaal

🎄 LINE-UP

  • 21u00-22u00 Sweetness Jack
  • 22u00-23u00 VLR.
  • 23u00-00u00 Arthur Lewis
  • 00u00-01u00 $hirak
  • 01u00-02u00 Michael Amani
  • 02u00-03u00 Creator
Post

JACK $HIRAK (+ MC LIVE)

JACK $HIRAK (+ MC LIVE) is uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland. De hitmachine is verantwoordelijk voor o.a. 'Drank & Drugs', 'Krantenwijk', 'UHUH', ‘Patsergedrag’, ‘Als je bij me blijft,’ ‘Amsterdam’, ‘Miljonair’… Succesvolle samenwerkingen met o.a. Boef , Lil Kleine, Ronnie Flex & Christian D, wisselt hij af met eigen werk. Verwacht een eclectische set van tropische beats, eigen bekend werk, maar ook teasers van tracks die nog uit zullen komen, geblend tot een dansbaar geheel. Hij brengt voor de gelegenheid een MC mee voor een stomende live-set!

Meer weten?
Post

Michael Amani

Dansen op deuntjes van Kruidvat of Dovy Keukens: dj Michael Amani gaat viraal met memetechno. De eerste Belg ooit die in 2018 op het label van Martin Garrix mocht releasen. Sindsdien was Michael Amani te zien op alle grootste festivals, fuiven en open airs over België en de rest van de wereld. Met referencies zoals Tomorrowland, Ushuaïa (Ibiza), Balaton Sound, Sunrise, Rock Werchter en support van namen zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en meer. Eén van de meest creatieve en innovatieve artiesten uit de scene, met het succes van zijn vlogs en Among Us video’s op Youtube, en zijn 15 miljoen+ views op Tiktok.

Meer weten?
Post

Arthur Lewis

Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Arthur Lewis al zonnige sets in het Portugese Albufeira en Spaanse Lloret de Mar en deden zijn beats de sneeuw smelten in het Franse Les Deux Alpes en Italiaanse Bardonecchia. Hij stond te blinken in de finale van MNM Start to DJ 2019 en met zijn sublieme remixes, eigen tracks en de felste floorfillers speelt hij alle clubs en festivals plat.

Meer weten?
Post

Creator

Als je aan de twintigjarige Jean Sauveur a.k.a. DJ Creator vraagt om zijn dj-sets te omschrijven, zal één woord altijd terugkeren: karaoke! Van Natasha Bedingfield naar Toto, via Drake en Miley Cyrus: de finalist van MNM Start To DJ 2019 weet hoe hij een feestje moet aanpakken. Smeer die dansbenen maar in, je zal ze nodig hebben.

Meer weten?
Post

VLR.

VLR. is een all round party deejay met een klemtoon op de verschillende urban stijlen en 90s. Van draaien in clubs tot grote balls, VLR. is zowat de resident van MF met sets op Moendial, Kerstbal 19 en in de felbesproken MF Sint-Bernardusbar. Of er nu 50 man in een club of 1K man in een tent staat, dat het klimaat met enkele tientallen graden stijgt is een zekerheid.

Meer weten?
Post

Sweetness Jack

Heeft zowat héél West-Vlaanderen plat gespeeld, inclusief de Sint-Bernardusbar op Moen Feest. Sweetness jack brengt Moen feest op gang met de mooiste, hevigste, sfeerste plaatjes!

Meer weten?
Post