Waarom kiezen voor Infantino?


Slim ontworpen producten voor gelukkige oudersWe houden van baby's, we zijn dol op kinderen, we bewonderen hun ouders en we werken er hard aan om heel veel coole dingen te maken om ze gelukkig te houden en ze te helpen samen te groeien.

Wij zijn Infantino, en gelukkige ouders en kleintjes zijn waar we voor staan.

Moeders beslissen

Ze zijn vrijwel de hardst werkende mensen ter wereld, maar ze kunnen ook genieten van de grootste beloningen. Alle waanzin, stress en late nachten worden met elke kleine glimlach vergeten. We hopen dat onze producten je kunnen helpen nog een paar welverdiende, met kwijl bedekte grijns te vinden.

Geen saai speelgoed

We zijn grote fans van spelen. En dat is wat ons speelgoed inspireert. We besteden veel tijd aan het proberen om ze leuker, boeiender en een stuk minder saai te maken. We willen je baby nieuwsgierig en goedlachs houden.

Van ons gezin tot het uwe

Bij Infantino hebben we moeders, vaders, tantes, ooms, vrienden en ook een paar grootouders. Allemaal met verschillende opvoedingsinzichten en allemaal verenigd door de gemeenschappelijke overtuiging dat we ongelooflijke producten (en momenten) kunnen maken voor jou en je kleintjes. Wij zijn ontwerpers, kunstenaars, dromers, denkers en knutselaars met jou in gedachten.

Zonder zorgen

We hebben veiligheid altijd voorop gesteld en gebruiken onschadelijke materialen in al onze producten. We zijn al decennia bezig met innoveren en uitvinden, waarbij we de gezondheid en het geluk van onze kleine klanten altijd boven alles stellen. infantino.jpg

Downloads

infantino Logo PDF

infantino Logo JPG

INFANTINO canto

Links en socials

WEBSITE infantino

INSTAGRAM INFANTINObaby

FACEBOOK INTANTINO MOMS RULE

YOUTUBE KANAAL INFANTINOMOMSRULE

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password