Waarom kiezen voor Suavinex?


Een gamma voor modebewuste ouders

Suavinex, marktleider voor kleine kinderverzorgingsartikelen bij de apotheken, heeft een breed assortiment aan producten voor borstvoeding, babyvoeding en cosmetica, met een toegevoegde waarde in design en technologie. Daarnaast is Suavinex een referentie in de wereld van kinderverzorgingsartikelen, aangezien ze lid is van de Europese Commissie "Child Use and Care Articles", een organisatie die verantwoordelijk is voor het opstellen van regelgeving omtrent kinderverzorgingsartikelen.

Elke dag beleven duizenden gezinnen dit unieke en onvergetelijke moment van de komst van een baby. Sinds 1983 begeleidt Suavinex miljoenen gezinnen in dit avontuur van zwangerschap, geboorte en opvoeding van een kind.

Jaren van leren, werken en inspanningen die het bedrijf tot een benchmark hebben gemaakt in de kinderverzorgingsartikelen. Dankzij Suavinex zijn fopspenen, flesjes en fopspeenclips nu echte modeaccessoires geworden. Suavinex plaatst kwaliteit en stijl op de eerste plaats.

Het assortiment is in de loop der jaren gegroeid om zich aan te passen aan de behoeften van elke klant en biedt specifieke artikelen voor borstvoeding, kunstmatige voeding, fopspenen en speenclips. We bieden ook kleine huishoudelijke apparaten, een breed scala aan verzorgingsproducten voor moeders en baby's, hygiëne, tandjes krijgen, afwassen.

Een heel universum van details, waarin de oorspronkelijke essentie van Suavinex samengaat met de constante toewijding om voorop te lopen en unieke momenten met het gezin te delen.suavinex.jpg

Downloads

suavinex Logo PDF

suavinex Logo JPG

SUAVINEX GOOGLE DRIVE

Links en socials

Website Suavinex

INSTAGRAM SUAVINEX SPAIN

INSTAGRAM SUAVINEX benelux

FACEBOOK LIVING SUAVINEX SPAIN

YOUTUBE SUAVINEX SPAIN

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password