Waarom kiezen voor Playgro?


Wow, wat vliegt de tijd als je lol hebt! Playgro ontwikkelt al meer dan 25 jaar lang innovatief, hoogwaardig en populair kinderspeelgoed voor baby's overal ter wereld. Playgro begon kleinschalig in Melbourne, Australië, en is nu uitgegroeid tot een succesvolle, internationale onderneming. We zijn dol op baby's en peuters en delen graag onze producten met gezinnen over de hele wereld. 

Ons kwaliteitscontroleteam is echt enorm scherp - we noemen het team ook wel de 'veiligheidspolitie' en controleert maar liefst drie keer of onze producten veilig voor baby's zijn. Ik zeg het je: je wilt geen problemen met hen! Al het Playgro-speelgoed ondergaat een proces van strikte kwaliteitscontrole en veiligheidstests. 100% van het Playgro-speelgoed is getest volgens de standaarden wereldwijd.

Al het Playgro-speelgoed is: Vrij van gifstoffen, ftalaat, lood en BPA.

Maak je geen zorgen, want wij hebben overal aan gedacht! Badtijd? Speeltijd? Bedtijd? Doorkomende tandjes? Tijd voor een autoritje? Bij Playgro maken we speelgoed dat baby’s interessant en leuk vinden. We richten ons op elke belangrijke ontwikkelingsfase en stoppen functies in ons speelgoed die baby’s helpen zich tijdens het spelen verder te ontwikkelen. Van stimulerend speelgoed om baby’s in de auto te vermaken, activity-gyms om de baby te laten bewegen en badspeeltjes voor plezier in bad tot rustgevende mobielen en kalmerende bijtspeeltjes voor doorkomende tandjes; we hebben het allemaal.playgro.jpg

Downloads

playgro Logo PDF

playgro Logo JPG

PLAYGRO PRIVATE DROPBOX*

* Contacteer ons voor login

Links en socials

WEBSITE PLAYGRO

INSTAGRAM PLAYGROTOYS

PINTEREST PLAYGRO

YOUTUBE KANAAL PLAYGRO1

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password