Waarom kiezen voor Silver Cross?


Ambacht, vertrouwd, geliefdDit is waar we bij Silver Cross altijd in geloofd hebben. Het is zelfs de reden waarom we ernaar streven om een goede start te bieden in het leven van baby's en hun ouders.

Ons verhaal begint in 1877 in Yorkshier, Engeland, toen onze oprichter de eerste kinderwagen uitvond. Dit buitengewone idee heeft het leven van ouders radicaal veranderd door hen in staat te stellen hun baby's comfortabel en veilig overal mee naartoe te nemen.

In de daaropvolgende jaren heeft Silver Cross een uitstekend oog voor de kwaliteit, de afwerkingen, de uitstekende ontwerpen en de speciale aandacht voor detail.

Vaak genoemd als de "Rolls Royce onder de kinderwagens", werd het natuurlijk de keuze van de Britse koninklijke familie om het beste comfort te bieden aan generaties van koninklijke baby's.

Sindsdien heeft Silver Cross altijd verder gekeken om met passie elegante en innovatieve producten te ontwikkelen. Dankzij deze avant-gardistische visie heeft het kinderverzorgingsmerk het vertrouwen gewonnen van miljoenen ouders over de hele wereld.silvercross.jpg

Downloads

silvercross Logo PDF

silvercross Logo JPG

SILVERCROSS private getbynder

Links en socials

WEBSITE silvercrossbaby

INSTAGRAM SILVERCROSSUK

INSTAGRAM SILVERCROSS BENELUX

FACEBOOK silvercross uk

YOUTUBE silvercross tv

pinterest silvercross uk

twitter SILVERCROSS UK

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password