Pabobo, het geheim voor een goede nachtrust

Makkelijk in gebruik & geschikt voor kleine handjes. Respecteert de strengste normen, is innovatief dankzij de slimme sensoren. In het hart gesloten door miljoenen kinderen over de hele wereld.


Pabobo? Naar Bed! 

Goed slapen is essentieel om goed op te groeien. Maar een kind dat goed slaapt, is ook goed voor het hele gezin!

Pabobo is de uitvinder van nomadische nachtverlichting, pionier in het gebruik van leds en universeel opladen via micro-USB.
Pabobo ontwikkelt ingenieuze oplossingen om de slaap van de allerkleinsten te verbeteren en het hele gezin een mooie nachtrust te bieden! De ambitie is om de nachten van de kinderen en hun ouders te verbeteren en hierdoor het hele gezin zoete dromen te bieden.

Diep slapen maar ook de veiligheid is essentieel! 

Op dit punt overtreffen onze eisen de normen. Het hele assortiment is ontwikkeld in samenwerking met experts in het veld en getest, getest en opnieuw getest. Bij Pabobo is er één ding waar we niet om lachen, en dat is veiligheid! Van de gebruikte materialen tot de kleinste ontwerpdetails, al de producten voldoen nauwgezet aan de meest veeleisende normen op de markt. Het hele assortiment is gecertificeerd door onafhankelijke internationale laboratoria om het leven van peuters in alle veiligheid te verlichten.

Een erkend merk

Pabobo wordt ontwikkeld in Parijs en wereldwijd verkocht. Pabobo is al meer dan 10 jaar erkend als de slaapexpert voor kinderen.
Kiezen voor Pabobo betekent kiezen voor verschillende producten, door efficiënte en gebruiksgemak te bevorderen biedt Pabobo een oplossing voor kinderen makkelijker naar bed te laten gaan en rustiger te laten slapen.  
labellabel.jpg

Downloads

PABOBO LOGO PDF

PABOBO LOGO JPG

PABOBO DROPBOX

Links en socials

WEBSITE PABOBO

INSTAGRAM PABOBO

FACEBOOK PABOBO

YOUTUBE PABOBO LIGHT

PINTEREST PABOBO

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password