Het Zerø.Zerø gamma is een innovatie voor onze baby's.

On: favorite Hit: 31604

Het ontwerp van de Zerø.Zerø-fles is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk werk dat de vorm, lengte en het gevoel van de tepel van de moeder simuleert als nooit tevoren.
Het helpt daarom om verwarring tussen borst en tepel te minimaliseren, waardoor baby's die borstvoeding krijgen gemakkelijk naar de borst kunnen terugkeren zonder deze af te wijzen.
Deze nieuwe zuigspeen is langer en met een gebogen basis en zorgt ervoor dat de baby dezelfde bewegingen van zijn mond, tong en kaak maakt als tijdens het geven van borstvoeding. 

Het gepatenteerde zakje tegen koliek

Het silicone zakje in onze Zerø.Zerø-fles is een echte innovatie, omdat je baby er zonder luchtbellen op kan zuigen. Het is alsof de melk binnenin vacuüm verpakt is, omdat het zakje wordt ingetrokken als baby drinkt. Welke betere manier om de koliek van onze kleintjes te verminderen? Dit voorkomt in het bijzonder oxidatie van de melk bij contact met lucht en daarmee de vernietiging van de kostbare voedingsstoffen in moedermelk!

De nieuwe siliconen speen, dichter bij de tepel

De Zerø.Zerø-speen is geïnspireerd door de natuur voor moeders die het beste voor hun baby willen, zelfs als ze er niet voor hebben gekozen om borstvoeding te geven. Vandaag is het mogelijk! Deze speen bootst de tepel na in vorm, lengte en gevoel als nooit tevoren.

Goedgekeurd door de Spaanse Vereniging voor Kindertandheelkunde en de Vereniging van Italiaanse Orthodontische Specialisten, helpt het om verwarring tussen zuigspeen en tepel te minimaliseren. De baby merkt het verschil minder dan bij een traditionele zuigspeen, aangezien de zuigkracht vergelijkbaar is met die van borstvoeding.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password