Silver Cross autostoelen maken veiligheid onderweg simpel.

On: favorite Hit: 4046

Silver Cross is sinds 1877 één van de meest toonaangevende merken wat betreft kinderwagens. Zij staan bekend om hun mooie designs en innovatieve babyproducten. Deze worden altijd ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige kwaliteit.

In augustus 2019 is de eerste Silver Cross autostoelcollectie geboren! Deze maakt veiligheid onderweg simpel, vanaf de geboorte tot 12 jaar. Meer dan de helft van de ouders vinden hun weg niet bij het kiezen van de juiste autostoel. Daarom koos Silver Cross om dit te vereenvoudigen en hierbij een handje te helpen.

U selecteert eenvoudig de autostoel die past bij de ontwikkelingsfase van uw kind. De Isofix basissen zorgen voor een snelle en eenvoudige bevestiging. Elke autostoel wordt ondersteund met een unieke Silver Cross installatie app. Scan de QR code op de autostoel of download de App, en vindt hier een eenvoudig 5 stappenplan met audio commentaar. U kunt overal en op elk moment de handleiding raadplegen en met een gerust hart de weg op gaan! Een lijst met geschikte wagens, productregistratie en andere nuttige informatie is eveneens beschikbaar in deze App.

Net zoals bij de kinderwagens werd bij het ontwerpen van de autostoelen, rekening gehouden met veiligheid, kwaliteit, comfort en Silver Cross details! Zij lieten zich hiervoor inspireren door de auto-industrie.

Elke autostoel voldoet aan de veiligheidsnormen en bestaat uit zachte, natuurlijke bamboe met dubbele, diamantvormige stikking voor een optimaal comfort. De bamboe voelt heel zacht aan, is thermo regulerend en biedt antibacteriële eigenschappen. Dit alles houdt uw baby droog, warm en is perfect voor de gevoelige babyhuid.

De Dream i -size autostoel is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 9-12 maand. Uw baby wordt al van bij zijn eerste reis naar huis omringd door het comfort van de zachte natuurlijke bamboe en de Silver Cross veiligheid.

De Motion i-size autostoel is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Deze autostoel kan 360° draaien en laat toe uw kindje langer in achterwaartse positie en in alle comfort te laten meerijden.

De Balance is een 1/2/3 autostoel geschikt vanaf ongeveer 9 maand tot 12 jaar. Deze autostoel biedt een meer fase design dat meegroeit met uw kind. De 5-puntsgordel kan gebruikt worden tot 18kg en kan eenvoudig worden opgeborgen in de autostoel om deze verder te gebruiken tot 36kg.

De Discover 2/3 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar tot 12 jaar. Deze booster met hoge aanpasbare rugsteun biedt de correcte steun en veiligheid aan uw steeds groter wordend kind.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password